Îîîîhhh

N-am pățit nimic, doar că suflu greu, ca ăla mic și negru din reclamă. E cald, măi, ne frig blocurile și betoanele, ne ard tălpile sub asfaltul care transpiră și el .. așa că am fo la bunici, lângă Timișoara, nu foarte departe. Îîîhh, cald și-acolo. Deși Bega e aproape, tot a fost cuptor !! Of, chiar trebuie să scriu despre asta ? Devine din ce în ce mai greu să stau la bunici mai mult de 2 zile. E trist. Nu detaliez.

Am făcut oțără plajă, am mâncat lubeniță ( pepene roșu ), am cetit ( vă zic luni ce anume ), m-am jucat cu cățălu care o mai crescut ( ui ce mic era aici ) și am lenevit …

Vacanța asta e cea mai tristă dintre toate. E prima dată când nu merg niciunde. Pur și simplu nu îmi permit. A, nu v-am zis ? Am intrat la facultate, acolo unde am vrut, dar la cu taxă, destul de previzibil pentru 8,70. Vreau să muncesc ceva, dar nu mă pot angaja pe bani mulți ( adică peste 400 RON sau așa ceva ) pentru că dup-aia nu mai primesc pensie de urmaș și mama nu mă lasă. Fain, nu ? La negru … nu vreau să încurc pe nimeni și să comit aiurea ilegalități.

Totuși, mi-am amintit, consultând lista de dorințe, că vroiam să devin voluntar la Crucea Roșie. Na, atât mi-a fost. Am completat formularul de contact și acu’ aștept răspuns. Cam atât pe ziua de azi … mă pregătesc pentru așa zisa furtună ce amenință vestul. O să mă duc să fac dansul ploii, sau al furtunii, depinde de ce-o să fie, ca să îmi treacă starea asta de miserupism.( acela nu este sfârcul meu, e doar o bretea îndoită, și sunt dată cu ulei de migdale, nu e transpirație, ca să vă scârbiți )P.S. Evident, pozele îmi aparțin.

0 comentarii

   1. Dintre utilizatorii Nikon, desigur. Nu stiu cat de eficienta e acea explicatie. Sunt aproape sigur ca EI se uita la acea poza pana inteleg ce se intampla de fapt si explicatia e doar o confirmare.

 1. Şi cum îl cheamă pe cuţu-clămpău?
  Cît despre bretea, clar că nu-i sfîrc!
  Numa’ necunoscătorii poate confunda! (manelărism asumat)!
  Banzai!
  Acuma nu-i bai că-i cu taxă.La anu’ poate fi fără. Felicitări!Şi baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *