Heureka & Bravaaa !

Heureka! Aşa cică s`a manifestat Arhimede când a descoperit principiul corpurilor plutitoare. Heureka strig şi eu, dar pentru o revelaţie mult mai insignifiantă: cum să`mi scurtez posturile. Eh, acum iar sunt nevoită să mă apuc de muncă patriotică pe`aici, să le corectez şi pe celelalte, dar … timp este. Ştiu că înainte îngreunau puţin vizualizarea întregului blog ( scroll`ul, mai exact ). Aşa că acum sunt uberfericită. Şi, spre surprinderea mea, completându`mi starea de bucurie, am fost premiată de către tipu` sinucigaş despre care vă ziceam că`i pianist şi simpatic.Şi romantic, uneori. Păi nu`i frumos aşa ?Acu` trebuie să mă supun şi eu regulilor lepşei, care sunt următoarele:
1. Mulţumeşte`i persoanei care ţi`a acordat premiul şi postează link`ul blogului ei. Thank you, stranger! Simt că sunt copleşită de atâta atenţie, dar eh, de ce pisici să nu recunosc faptul că îmi place ? 😀 ( nu îmi place doar atunci când nu o merit 😛 ) Link`ul lui l`am tot menționat pe`aici, deci cred că îl știți deja. Dacă nu, e cazul să îl descoperiți acum. ( pe mine partea asta nu mă interesează foarte mult să fie respectată de cei nominalizați, de mine, important e își revendice și să le ofere și altora premiul )
2. Oferă premiul unor bloggeri pe care i`ai descoperit de curând şi care crezi că`l merită:
Am tot fost în “campanie” în ultimele două-trei săptămâni în care am întâlnit oameni mişto, pe care i`am şi adăugat repejor la blogroll. Pot să le acord tuturor nou veniţilor premiu ? Dat fiind că sunt la MINE acasă, hai să schimb puţin regulile: DA. Mie mi se pare că toţi cei care se află acolo merită atenţia mea. Există şi persoane pe care le`oi fi omis să le trec, da` sigur se află în bookmark`urile mele ( îmi cer scuze dacă se simt discriminate ). Aşadar:
Andreea – are doar 13 ani şi scrie ca şi când ar fi cu 3 ani mai mare
Artistul – un tip sincer şi simpatic
Bogdan Dăscălescu – un sensibil tip plin de umor şi spirit de aventură
Marin Cristian – el e între vechi şi nou, dar îl trag înspre “nou”
Mihai – pur şi simplu găsesc lucruri mişto pe la el
Loryloo a primit deja premiu, deci nu o mai nominalizez încă o dată ( nu că n`ar merita ). 🙂
Vlad – dacă nici tipu` ăsta nu e haios, mă întreb cine e ? Scrie cu nerv şi cu o ironie fină, de cele mai multe ori.
Last, but not least, o bucată din punctele cardinale – el – îl citesc cu interes şi îmi place să îi răspund, simt că nu mă judecă după părerea pe care o expun ( a nu se înţelege că ceilalţi o fac )
3. Contactează bloggerii respectivi şi anunţă`i că au câştigat. Of course, my little horse.
4. Specifică 7 date despre tine. Asta e ca şi 7 taine, 7 zile ale creaţiei, 7 număr magic … 😀 De ce trebuie să specific ? Unde mai e misteru` de care vorbeam acu` ceva timp 🙁 Unde mai pui că am şi pagină de “About”. Da` v`am zis că sunt cuminte, aşa că mă mai supun încă o dată “modei”:
1. Sunt aproape perfectă, dar asta o ştiţi deja.
2. Colecţionez bonuri şi bilete la cinema.
3. Sunt voluntară.
4. Citesc pe wc. ( momentan, Peripeţiile bravului soldat Svejk )
5. Cel mai mult dispreţuiesc minciuna şi necinstea.
6. Încă îmi plac desenele animate ( alea mai vechiuţe, nu porcăriile moderne – am scris despre asta aici).
7. Îmi place să cunosc lucruri, să aflu, dacă aş putea, aş înghiţi enciclopedii ca să ştiu mai multe deodată. Da` constat că parcă n`am timp să le fac toate pe cât aş vrea. Oricum deocamdată chiar NU AM timp, ce naiba, ceva îmi păzeşte uşa ca atunci când eu o voi deschide, să`mi pice o cărămidă în cap, adică bacalaureatul.Ok, gata, cu asta am terminat articolaşul de azi, înseamnă că îmi amân pentru mâine ideile. Totuşi, pentru că vorbeam de desene animate … îl mai ştiţi pe Koosalagoopaloop ? :D:D:D Aş putea să completez cu numărul 8 acolo, mai exact: uneori pot fi foarte copilăroasă! Da` eu mă simt bine exact aşa cum sunt, deci puteţi spune ce vreţi. 😛
Ţin să îi mulţumesc încă o dată simpaticului tip sinucigaş pianist şi ursuz pe deasupra, pentru că mă consideră “a beautiful blogger”.

0 comentarii

 1. a nu se înţelege că sunt un tip prea culturalizat, da’ cu bravu soldat svejk am făcut cunoştinţă prin clasa a 4 a… din prima lectură a acestei cărţi n-am avut a înţelege prea multe… am citit’o pe ascuns şi-mi dădea sentimentul că fac un lucru interzis deoarece, pe alocuri, limbajul nu putea fi considerat educativ pentru un mucea de 12-13 ani, da’mi plăcea tare mult abundenţa cuvântului (iertată îmi fie reproducerea fidelă) „câcat”. A doua lectură mi-a dezvăluit şi subiectul cărţii şi mi-a generat hohote de râs, dar nici asta nu mă recomandă statului de om inteligent sau cult, să zicem doar că m-a delimitat puţin de zona insuficienţei mintale de care suferisem până atunci :).
  Cât despre nominalizarea mea la categoria „a beautiful blogger”, ce să spun? Mă flatează şi îi voi da curs cât de curând. Aş face-o acum da’ e ora de echipat în pijamale, aşa că o amân pe mâine.
  Numa’ bine!

 2. 😀 avertizat, batut pe umar, abia acum am reusit sa ma regasesc in acest post :))

  Pana si mie mi-a fost greu sa gasesc acel link :)) EL. Mai bine spuneai „the one” sau… „the special one” :)) GLUMESC.

  Multumesc pentru award… o sa-ncerc sa-l dau mai departe…

  Eu… beautiful blogger ?!?!

  1. Poti sa il revendici oricand, nu am stabilit o data limita 🙂 Da, intre vechi si nou, pentru ca te adaugasem relativ recent la blogroll.

 3. He he, Thanx a lot. La mine problema principala in a posta lucruri e lipsa timpului. Sper sa ti se para interesant si de acum incolo blogul 🙂

  Si congrats pentru chestia cu posturile mai scurte. Am incercat si eu la un moment dat dar nu mi-a iesit si am lasat-o balta 😛

 4. Multumesc ca m-ai avut si pe mine in calcule la „decernarea premiilor”, it’s good to know 😀
  Idem pentru desene animate, inca ma mai uit, la aproape 22 ani :)) Nepotelul meu ma mentine copil si pe mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *