Ca să mă distrez și eu

1 aprilie, ziceți, ha ? 😀 Perfect ! Ia să mă joc puțin cu voi … O să scriu 11 lucruri despre mine, vreau să-mi spuneți care-s false ( păcăleli ;)) ) și care-s adevărate, bine ? 😀 Răspunsurile le veți afla cel mai probabil sâmbătă ( nu promit ) … și da, din păcate veți intra la moderare, ca să nu vă influențați unul pe celălalt. 😛 This is going to be fun ! Premiu ? O ciocolată Milka !

UPDATE: Toate punctele, dragii mei, sunt false. :)))) Mă bucur că ați încercat să le ghiciți, vă mulțumesc pentru strădanie, dar toate au fost construite astfel încât să vă deruteze … dat fiind că era 1 aprilie, nu ? :)) ( bravo, Diana, că ai intuit tu ceva acolo 😛 )

1. Când eram mai mică, nu îmi plăcea deloc iarna, iar lucrul ăsta s-a accentuat odată cu trecerea anilor. FALS ! Când eram mică, îmi plăcea iarna, acum nu-mi place deloc !
2. Mă mai cheamă și Monica, dar pentru că nu mi se părea că numele corespundea cu personalitatea mea, am decis să nu-l folosesc niciodată, prin urmare, nimeni nu-mi spune așa. 🙂 FALS ! Mă mai cheamă Mihaela, nu Monica. :))
3. Nu prea am fost populară în liceu, doar colegii mei mă știau ca fiind ”șefa” și alții câțiva din alte clase, dar cam atât. FALS ! În clasa a 12-a am ajuns destul de cunoscută prin toate ”generațiile” existente-n liceu, dat fiind că participasem la 2 organizări de baluri, eram în Consiliul Elevilor și mă împrietenisem și cu câțiva băieți baschetbaliști din școală, deci …
4. Urăsc să fac calcule peste calcule, prefer să folosesc calculatorul, îmi e mult mai ușor. FALS ! Ador, de fapt, să calculez multe, și chiar pe hârtie. Deși e mai ușor calculatorul automat, îmi place să-mi exersez mintea.
5. Am învățat să fiu mult mai stăpână pe mine, nu mai roșesc deloc când sunt aplaudată sau mi se fac complimente, îmi estompez destul de bine emoțiile și în tremuratul picioarelor mai ales. FALS ! Încă roșesc, dar picioarele, deși nu vizibil, tot tremură. Mai am de lucrat. 🙂
6. Sunt foarte ordonată, caietele mele sunt culoare la culoare, la fel și umerașele din șifonier, aproape că sunt obsedată de ordine și ca orice lucru să fie la locul său. FALS ! Sunt foarte dezordonată, de fapt … sunt obsedată de ordine doar teoretic, căci practic i am a mess. :)) Still working on it.
7. Îmi plac simboliștii pentru că mi se pare că exprimă cel mai bine ( în versuri, îndeosebi ) tristețea lor, nefiind obositori cu repetiția unor motive, tocmai pentru că ploaia poate fi redată prin plasticități diverse și originale. FALS ! Niciodată nu mi-au plăcut simboliștii tocmai pentru că erau prea triști și pesimiști, contrar firii mele vesele. Îmi plac unele poezii, dar nu.
8. Colecționez lumânări parfumate, am primit de când mă știu, cadouri de ziua mea ”lumânări parfumate” și le aprind deseori pentru că îmi place cum miros, dar încerc să fac economie, să nu se consume. 😀 FALS ! Nu le colecționez și nu îmi plac în mod deosebit, am primit cadouri, dar nu le aprind niciodată … poate foarte rar. Deci nu-mi faceți cadou de ziua mea lumânări parfumate, da ? :))
9. Era o vreme când îmi plăcea negrul, mă îmbrăcam doar în negru și în culori închise. Nu eram emo, dar ascultam mult rock și mă consideram ”outsider-ă”. Nu mai e valabil. FALS ! Aici nu am ce să zic, decât că e fals. :))
10. Cred și mă bazez foarte mult pe știință, încurajez inițiativele lor și mă bucură când aud vreun rezultat mai semnificativ, dar de asemenea mi se pare aiurea că nu se încurajează mai mult cercetarea. FALS ! Îmi folosesc atât creierul, cât și simțurile, instinctele, crezurile în lumea asta, nu mă bazez doar pe știință, mi se pare că știința nu poate explica anumite lucruri și da, asta mă bucură.
11. Mi-ar fi plăcut să fiu băiat, aș fi avut mai puțin de suferit, cred. Și aș fi putut să joc și baschet, aș fi fost un baschetbalist dat naibii de sexos. :)) FALS ! Știam că aici o să fiți derutați, mă iubesc, pur și simplu. :)) Nu, nu mi-ar fi plăcut să fiu băiat, mă simt bine ca fată și nicidecum n-aș fi fost un baschetbalist sexos. 🙂

No … sunt curioasă cine mă cunoaște cel mai bine dintre voi. 😛 UPDATE: M-aș fi măritat cu cel care ar fi știut că toate-s false. 😛 Cel care a nimerit cele mai multe răspunsuri de ”fals” e … Bughyyyy :))) O să-ți dau o ciocolată Milka atunci când ne vedem. 😛 Și vouă vă mulțumesc încă o dată ! Ne vedem mai târziu, într-un loc exotic, bye bye !

0 comentarii

 1. Desi nu comentez prea des, sa stii ca-ti citesc zilnic blogul. Nu pot sa spun ca am ajuns sa te cunosc 100% dar am sa-mi incerc norocul.
  1. Da
  2. Da
  3. Da
  4. Da
  5. Da
  6. Da
  7. Da
  8. Da
  9. Da
  10. Da
  11. Da

  Abia la sfarsit am realizat ca am pus la toate DA. Ma rog, asta-i parerea mea despre tine, sper sa nu ma fi inselat desi, la fel ca si tine, rar mi se intampla sa gresesc.

 2. 1. F, poate nu îți place iarna, dar nici chiar așa. 😆
  2. A, parcă îmi aduc ceva aminte de mai de mult…
  3. F
  4. A
  5. A
  6. F
  7. A, doar pentru că ai dat prea multe detalii 😆
  8. A, și eu fac asta… sau pentru asta am pus așa???
  9. F
  10. A
  11. A

  Dacă e să fie păcăleală, ori sunt toate false, ori toate adevărate. 😀

 3. Sa vedem :))
  1.adevarat 😀
  2.Te cheama MIhaela , deci fals
  3.hmm adevarat?
  4.adevarat:))
  5.cred ca adevarat
  6.fals:))
  7.cred ca fals….
  8.adevarat 😕
  9.adevarat
  10.adevarat
  11.adevarat

 4. Evident nu te cunosc insa punctul 11 trebuie sa fie adevarat. Am cunoscut mai multe fete care si-ar fi dorit sa fie baieti 😀 Ce ne mai invidiati voi …

 5. Desi nu te cunosc personal si recunosc ca nu am citit decat ultimele articole si chiar acum am citit la „C’est moi” ca sa vad mai bine cum sa ghicesc raspunsurile ( 🙂 ) cred ca 1,5,6 sunt false. Nu am nici un motiv sa cred asa…dar poate am nimerit-o !

 6. Nu m-am bagat din start pentru ca am mai incercat leapsa asta si pe alte bloguri si nu am ghicit niciodata… Astept in schimb destinatia exotica de diseara… Pot sa ghicesc Oceanul? Kidding. 😛

 7. Nu pot sa cred ca am fost singurul castigator, ma felicit si astept ciocolata Milka.
  In cazul in care esti derutata, iti recomand sa te uiti la data postarii raspunsului meu (1 Aprilie) si sa-l iei ca atare, adica invers. Am raspuns ca toate variantele sunt adevarate, deci am castigat.

  1. :))) M-ai dat gata cu răspunsul ăsta. Nu m-aș fi gândit … deși cred că ai făcut-o dinadins, ca să ai un ”back-up plan”, nu îți pot nega câștigul. :)) Ai adresa mea de e-mail la contact, sus, te rog să-mi trimiți un mail cu datele tale, ca să-ți trimit ciocolata. Ai preferințe ? 🙂

   1. O ciocolata Milka cu alune de padure (intregi), din aia mare de 250 sau 300 grame ar fi perfect. Cat priveste expedierea ei, sincer sa fiu nu prea am incredere in posta romana si nici in curierat. Cand o sa am drum prin Timisoara o sa te anunt din timp si imi vei inmana premiul personal, ca asa se face.
    Pana atunci bafta la organizat concursuri si succes mie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *