Stare primăvăratică

Astăzi, în ciuda oboselii mele acumulate peste noapte, am fost la film. Mai precis, la The Bounty Hunter. Sincer, am vrut să`l văd mai mult pentru Gerard Butler. 😀 Nu mă aşteptam la cine ştie ce, dar mi`a plăcut, să ştiţi. O comedie romantică .. simpatică! Dacă vreţi ceva “uşor de digerat”, mergeţi la The Bounty Hunter. Tot ce ţine de Milo Boyd, adică BUNOCUL ( scuzaţ exprimarea, dar categoric intră în topul meu de bărbați faini – las` că vă arăt odată topurile mele ) de Gerard, are legătură cu “fost”: e un fost poliţist, actual vânător de recompense. Prin nişte şmecherii ale unora, ajunge să îşi vâneze … fosta soţie, Nicole Hurley,aka Jennifer Aniston, care, degeaba, domne`, se ţine bine şi ea, “are cu ce”. E uimitor cum zâna asta rezistă aproape întreg filmul pe nişte tocuri … de dimensiuni considerabile, ba chiar aleargă cu ele; există, totuşi, nişte scene în care o vezi şi cu picioarele goale, n`am ce zice. În fine, trailerul poate zice mai multe decât mine, în afară de o părere. Serios, mie mi`a “căzut bine” filmul. Am râs şi chicotit la destul de multe secvenţe comice, nu a fost foarte sec. Unii zic că ar aduce cu “Mr. & Mrs. Smith”, dar am avut impresia că a reuşit să se detaşeze bine de perechea Angelina Jolie & Brad Pitt. Pe scara Anca a notării filmelor … îi acord nota 79,7.


Deşi obosită ( accentuez ideea ), am venit câteva staţii pe jos, într`o plimbare. Era atât de frumos afară, că nu m`am putut opri să nu cobor din firobuz şi să vin acasă “per pedes”. Au început deja să înflorească pomii şi ah … e atât de plăcut să`i vezi şi mai ales să îi miroşi! Primăvara zău că e anotimpul meu preferat. E aşa ca mine. Foarte puţin ploios, dar înfloritor şi vesel, insuflător de speranţă.


În altă ordine de idei, vă mai spun de un film drăguţ, pe care l`am urmărit la şcoală în 3 serii a câte hmm … 40 minute fiecare. Mi s`a părut foarte simpatic: Les Choristes, sau cum se poate schimba o şcoală sub influenţa muzicii … 🙂 Dacă vă place limba franceză şi aveţi răbdare să vizionaţi filme de genul ăsta, atunci uitaţi`vă. Am o listuţă de filme franceze pe care vreau să le văd … sunt curioasă când o să am timp să mă şi uit la ele, că deocamdată doar le downloadez şi le ţin la păstrare. E un băiat în film, pe numele lui real Jean-Baptiste Maunier, care are o voce … la auzul căreia pielea mea se face de găină, struţ, ornitorinc şi ce alt animal mai doriţi. Nu am găsit un videoclip bun cu secvenţa din film, dar vă las altul, cu o melodie interpretată de micii corişti la Palatul Congresului:


Nu am terminat încă, mai adaug un alt video cu o altă melodie care îmi place: Haven’t met you yet. Îmi place de Michael Buble, ce pot să zic ? Acestea fiind zise, acum chiar că vă las! 😀 Zile bune şi frumoase vă doresc! Sărutări !

0 comentarii

  1. Si mie mi-a placut Bounty Hunter, dar l-am vazut acasa, panacotit de pe torrent 😛
    Filme in alta limba decat engleza = not my type. (Exceptie: Luis de Funes)
    Asta canta mai bine decat mine melodia asta, zici ca el a facut-o. 🙂

  2. te-ai uitat pe site-ul lui Jean-Baptiste Maunier? sa vezi ce frumos s-o facut.ar trebui sa se fak model.e adevarat k are o voce extraordinara …si mel „Haven’t met you yet” este preferata mea,toata ziua o fredonez si abia aku am vazut videoclipul la tine.e tare….mi-am facut un fel de program in fiecare zi knd vin de la scoala : citesc Anca’s today news…:)) O ziua frumoasa iti doresk!!! Bye! 😛

  3. Vreau sa vad si eu Bounty Hunter, insa singurul motiv, cam la fel ca tine, pentru Gerard Butler. Orice film in care joaca omul ala imi face o impresie foarte buna.

  4. Nu am vazut inca The B.H., dar la fel, vreau sa il trec pe lista pentru Gerard :)) Imi este drag de cand l-am vazut in P.S. I love you. Are un farmec aparte.
    Melodia lui Buble e adorabila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *