Oamenii mari, câini și pisici fără minte

Uneori îmi vine chef sau pur și simplu plănuiesc să mai merg la câte un film ușurel, drăguț, o comedioară haioasă, cu mama ori cu sora mea, sau cu prietenul meu Claudiu, tipul de la film ( Claudiu, sper că citești asta și crapi de rușine 😛 ) sau cu prietenele și să petrecem acel ”quality time”. Am uitat să vă spun că am fost recent la 2 filme la cinema, ( chiar îmi place să merg ) nu cine știe ce, dar o să le menționez.

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore 3D – nu mă deranjează filmele cu animale, mai ales cu câini și pisici. 🙂 Deci … doi câini, o pisică și un porumbel fac un fel de alianță ciudată să o descopere pe Kitty Galore, cea care vrea să scape de toți câinii pentru totdeauna și dorește ca pisicile să fie stăpânele lumii. Între timp, organizația secretă a câinilor află că organizația secretă a pisicilor 😀 nu dorește supremația pe plan faunistic, ci doar ”world piss”. Peace. Kitty Galore e pisicuța pufoasă din filmul anterior Cats & Dogs ce acum e total goală, pentru că a căzut în nu știu ce soluție roz care i-a sacrificat toată blana. Cel mai mult mi-a plăcut, și îmi pare rău că nu există faza completă, motanul Tinkles, închis ca Dr. Hannibal Lecter în The Silence of the Lambs ( Tăcerea mieilor ) și imitându-l aproape perfect …. apoi mai apare o dată în postura acelui personaj, dar nu vă spun cum și când. 😛

Încă un element ce mi-a surprins plăcut atenția a fost genericul … mi s-a părut foarte reușit, la fel și coloana sonoră. Filmul mi-a adus aminte de desenele animate ”Câinii detectivi” de pe fostul canal Fox Kids și m-a făcut să zâmbesc sincer. Sper să faceți și voi la fel dacă urmăriți măcar secvența care mi-a plăcut mie. Dați click aici, pentru că pe imdb se aude cel mai bine, pe youtube sau dailymotion e mai slab sunetul, aparent, wordpress-ul nu acceptă videoclipuri și de pe imdb.

Apoi am fost la Grown Ups ( Oameni mari și fără minte ), cu Adam Sandler, Salma Hayek, tâmpitul de Rob Schneider, David Spade, Chris Rock și alții. Ce să zic … mi-a plăcut mai mult Cats and Dogs. 😀 Nu m-am ”spart” de râs, au fost unele scene simpatice, însă nimic mai mult. Oricum mie nu îmi place de Salma Hayek deloc, arată bine, dar atât, ( încă n-a învățat să pronunțe bine în engleză ) iar Adam Sandler e deja răsuflat. Dacă vă întrebați, pe Rob Schneider l-am făcut tâmpit pentru că nu am văzut un rol al lui care să nu fie așa, idioțel. Totuși, partea bună a acestui film este că încearcă să atragă atenția asupra familiei, asupra timpului petrecut cu partenerul și cu copiii, dar mai ales asupra tehnologiei care ne înghite pur și simplu. Copiii lui Adam Sandler sunt niște puști de-ăia sclifosiți, ce nu știu cum arată un televizor normal ( deci nu plat ) și se plictisesc dacă stau afară și n-au un ”iphone dragă” cu ei sau orice alt gadget. Dar, după cum ziceam, ușurel, cu familia … Anywayzzz, funny moment:

P.S. Nu, nu am văzut încă Inception, mult vehiculatul film … pentru căăăă sunt sceptică. N-am văzut nici Shutter Island, la fel de vehiculat și aclamat. Nu-mi place Leonardo fiul caprei, în primul rând, oricât de genial ar juca. Sunt însă dispusă pentru un sacrificiu dacă îmi spuneți că merită.

PPS. Mâine o să fac o listă cuprinzătoare cu filme ce se anunță faine, să ne mai reactualizăm puțin listele, că am așa un chef în mine și vreau ! Bine, eu n-am terminat încă cu listele mele de o sută de mii de ani, dar în fine … încerc să țin pasul, vă jur că mă străduiesc !

0 comentarii

  1. Mai….tu faci ce faci si te tot iei de oamenii mari….

    Am vazut si eu Grown Ups, e un film bunicel pentru duminica la prânz, numai nimerit sa adormi la el, dupa masa.

    Iti zic un secret (prin urmare te rog sa nu mai spui la nimeni 🙂 ), nici mie nu-mi prea place Leonardo. Dar in filmul asta, Shutter Island, face un rol magnific. Am citit pe undeva ca-ti place psihologia. Daca informatia e corecta, cu atât mai mult merita vazut. N-ai sa regreti. Ti-o spune…”un om mare”.

  2. daca-mi spui ca ai vazut catch me if you can si nu ti-a placut,nu stiu ce sa zic…

    eu nu m-am uitat la catch me if you can pentru DiCaprio,ci pentru tom hanks,dar totusi,e impresionant.. lasa preconceptiile doar pentru ca ai vazut titanic..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *