August Rush

M`am uitat la două filme zilele astea … ( adică trei, însă doar două merită menţionate ), care mi`au plăcut foarte mult. O să dedic câte un post pentru fiecare din ele.

Unul e August Rush, apărut în 2007. Actorii nu sunt foarte cunoscuţi după nume, dar din vedere sigur îi cunoaşteţi. ( mă rog, pe Robin Williams îl ştiţi, şi poate pe Terence Howard ). Ţin să menţionez ceva: ŞTIU că sunt în urmă cu filmele şi că poate le`aţi văzut, dar nu se ştie niciodată peste ce personaj la fel de aiurit ca mine şi semi-cinefil citeşte aici şi decide să vadă unul din cele mai frumoase filme din viaţa lui. Aşa. Acum …. Pot să spun că la August Rush nu m`am plictisit în nici un minut al său. Nu există momente tărăgănate, totul e exact aşa cum trebuie să fie. Actorii, după părerea mea, joacă foarte bine şi sunt potrivit aleşi pentru rolurile lor. Nu am nimic de obiectat, de fapt. Mi`a plăcut totul! A intrat categoric în top 10 …

Nu povestesc despre ce e vorba, pentru că ştiţi / veţi afla. Specific doar că filmul ăsta ne învaţă să ne mai ascultăm câteodată şi sufletul, la naiba, şi muzica ce izvorăşte din el şi din întreg Universul. Muzica leagă oamenii, până la urmă. Mă refer, desigur, la o muzică de calitate … şi care transmite nişte emoţii sensibilităţii ce zace în FIECARE dintre noi, deşi unii o cam neagă. Muzica, de fapt, nu se poate explica, ea se ascultă şi se simte. Poftiţi trailerul, şi ascultaţi muzică. Multă, multă. Şi eliberaţi`vă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *