L’arnacoeur

Totuși, nu vreau să vă las astăzi, de Dragobete :P, fără ceva special. V-am mai spus că m-am uitat, pe timpul sesiunii, la mai multe filme. Ei bine, mi-a făcut mare plăcere să văd L’arnacoeur ( 2010 ), în regia lui Pascal Chaumeil. Scurt, așa.

După titlu vă dați seama că este un film francez … mai bine zis o comedie romantică franceză. 😀 Simțisem nevoia să-mi descătușez puțin creierul și cum îl avea pe listă .. am zis să mă uit. Mie una mi-a plăcut. 🙂

Se face că Van Der Becq nu dorește ( din motive neprecizate ) ca fiica lui, Juliette Van Der Becq ( Vanessa Paradis ) să se mărite cu Jonathan Alcott, iubitul ei englez. Așa că ce face … îl angajează pe Alex Lippi ( Romain Duris ) să o seducă pe Juliette, astfel încât aceasta să se despartă de Jonathan. Alex Lippi este, însă, un profesionist, iar Juliette .. o inabordabilă – cum altfel ? Asta este și meseria lui Alex, de fapt. Să le aducă puțină consolare femeilor dezamăgite sau nefericite în dragoste. Pentru asta, lucrează cu sora lui și cu soțul acesteia. Foarte tare !

Nu sunt prea multe de spus, veți vedea și voi că n-am cum să vă povestesc mai mult. Vanessa și Romain prind bine la public, sunt simpatici amândoi și joacă bine, scenele sunt haioase și pentru o comedie … eu zic că merită. Bineînțeles că unele lucruri sunt puțin exagerate, și subiectul este destul de previzibil de transpus, dar per total, v-am spus, pentru o chestie ușurică, de week-end … merge foarte bine. Pe mine, cel puțin, a reușit să mă destindă. 🙂 Vi-l recomand cu drag, de Dragobete ( sau nu neapărat )… :))

0 comentarii

 1. L-am vazut si eu recent, adica luna aceasta candva. M-a surprins in mod placut 🙂 Initial nu mi-au placut actorii, dar s-au dovedit a fi simpatici in cele din urma. Relaxant, da, da 😀

 2. L-am vazut. M-am uitat in primul rand pentru Vanessa, am o slabiciune pentru ea. Dar, sincer sa fiu, nu pot spune ca e ceva extraordinar. Asa cum zici si tu, de fapt.

  Si baietasul ala ar face bine sa se mai si barbiereasca, pare un zilier venit sa sudeze ceva pe vreun santier din Calarasi. Nu c-ar fi ceva rau in asta.

 3. *femeilor nefericite, care nu-si dau seama ca sunt nefericite:D
  Deci, m-am uitat la film la sugestia ta. Mi-a placut, a fost sweet! Ce figura mai era prietena aia a lui Juliette… si cumnatul lui Alex :))

  1. Wow, Andreea, ce mă bucur că mi-ai spus că te-ai uitat !! 😀 Apreciez ! Și mă bucur și că ți-a plăcut, într-adevăr, e drăguțel în felul lui și comic rău.

 4. Am reusit in sfarsit sa ma uit la film :d Doamne cat am mai ras la unele faze :)) Chiar mi s-a parut foarte dragut filmul 😀 Si dansul de la sfarsit m-a dat pe spate 😀 Apropo ai vazut Hors de prix?Il recomand ;))

   1. E tot un film frantuzesc, tot o comedie romantica. Diferenta e ca aici femeia e cea care il controleaza si il invata pe barbat ;;) Merita serios 😀 Astept sa-mi spui parerea ta daca o sa il vezi candva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *