91

Vă rog foarte frumos să vă uitați la scurtmetrajul animat de mai jos. Am fost astăzi la o proiecție de scurtmetraje animate în Bruiaj ( e foarte fain, să mergeți ) și mi-au plăcut foarte mult toate filmulețele, DAR … este unul care mi-a atras atenția în mod special.

E foarte ciudat cum un videoclip de 13 minute poate să te facă să râzi și să te-ntristezi în același timp. E o combinație aproape perfectă între dramă și umor amar, aș zice. M-a impresionat foarte mult și mi-ar plăcea să-l urmăriți și voi. Jérémy Clapin este ”responsabilul” pentru acest filmuleț. Vocea personajului care vorbește în franceză și faptul că vorbește în franceză … mi se pare cuceritor ( cum sunt accentuate unele cuvinte, sau spuse cu pauză … ). Cred că sensibilitatea viziunii e transpusă grozav de reușit.

Se numește Skhizein și cuprinde povestea unui om care trăiește … la 91 de cm de sine. Ca să înțelegeți ce scriu, trebuie să îl vizionați.

Skhizein cu subtitrare în engleză.

They never tell you how crazy you are. Just that you’ve lost it, that you’re beside yourself, out of your mind. […] Je suis là …

P.S. Să îmi scuzați ingratitudinea, nu v-am mai răspuns la comentarii ( le citesc pe toate, zău ), nu mai trec așa des pe la voi, nu vă scriu … se va repara după sesiune. 🙂 Până atunci e păcat să nu pun lucruri care merită pe blog, de aceea îmi rup din timp ca să mai scriu despre lucruri faine. ( daaa, inclusiv teorii care-mi mișună prin cap :)) )

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *