Puțină muzică

Repede, repede, ceva despre muzică, pentru că tot aveam în plan să vă spun câteva noutăți. Una este pentru fanii The Killers, și în special Brandon Flowers, solistul formației. Acesta și-a anunțat în urmă cu ceva timp cariera solo, deși asta nu înseamnă că nu va mai face parte din trupa The Killers. Până una alta, albumul său se numește Flamingo și primul single este Crossfire, a apărut deja și videoclipul corespunzător, ”starring” Charlize Theron, focoasă ca-ntotdeauna. 😀 Enjoy !

De cealaltă parte a genurilor muzicale, David Gilmour, fostul sau în fine, unul din componenții rămași în viață ai trupei Pink Floyd, my all time favorites, nu doarme ! De D.G. am avut întotdeauna cel mai mare drag, nu știu de ce, poate m-a impresionat mereu prin prezența, vocea sau iscusința cu care ”mânuia” chitara, cert e că am tot urmărit ce mai face. Și se face că tocmai o să scoată un album în colaborare cu cei de la The Orb, o trupă engleză de muzică electronică. ”Metallic spheres” va apărea prin octombrie, iar până atunci aveți aici un link pentru demo-uri. Cică o să lanseze și o ediție Deluxe, ce va avea în plus un CD cu posibilitatea de a asculta muzica în sunet 3D. :)) Wow !

Încă ceva și închei, dacă tot sunt la muzică. Ieri am fost la un minunat recital de orgă al olandezului Bert den Hertog, ținut în domnul Romano-catolic din Piața Unirii. Superb. Pentru asta-mi plac mie bisericile catolice, orga îmi imprimă o putere absolută de a sta țintuită și de a asculta, împietrită de maiestatea sunetelor. Programul complet aici. Vă recomand ca, dacă aveți ocazia și n-ați făcut-o până acum, să mergeți, merită. Pupat !

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *