12 comentarii

  1. Apropo de feedback: misto noua tema. Te reprezinta. Optimista, putin zanateca, dar in stilul bun si foarte vioaie. Cred ca nu as putea tine pasul cu tine intr-o discutie 😛 Feedback-ul este hrana bloggerului, atunci cand vine vorba de comentarii/share/like/Rt si alte asemenea. Adica, un lucru necesar. Social media pentru asta exista pentru a oferi un feedback si pentru a crea un canal de comunicare.

    1. Hihi, zănatecă 😀 Ce frumoossss, îmi place cuvântul ăsta! Mulțumesc mult, Manuel, pentru cuvinte, chiar mă bucur! Și să știi că ai putea să ții pasul cu mine … nu-s chiar așa de exuberantă. 🙂

  2. Aci e vorba de comunicare.
    Sa zic asa, unora le acord o foarte mare importanta la ce au a-mi zice. Pe altii ii las sa zica … pentru ca vreau sa ii studiez eu mai bine decat deja am facut-o. Si mai sunt si altii care pot sa zica, linistiti, orice.
    Dar, in ceea ce priveste prima categorie, e ceva vital pentru stabilirea unei relatii de orice natura si pentru dezvoltarea acesteia, pentru intretinerea acesteia. Altfel…e ceva sterp, nu ?

  3. Prima oara am zis ca am intrat gresit in alta parte 😆 (pt ca am ajuns aici dintr-un blogroll)

    Pana la urma citesc in adress bar si realizez ca am aterizat unde trebuie, LA MISCE 😆 Zic asta din cauza ca ai schimbat skinul.

  4. Ne place si asteptam cu infrigurare sa-l primim(in orice domeniu de activitate, la job e extrem de necesar), dar cand vine vorba sa-l dam suntem cam stangaci. Pentru ca, nu-i asa, cel mai usor lucru din lume e sa critici si sa dai sfaturi. Sa fii subiectiv.

    1. Da, clar, trebuie să separăm obiectivismul de subiectivism când dăm un feedback … de-asta spun că uneori o persoană din exterior, complet străină nouă, poate să vadă cu alți ochi o greșeală sau chiar o soluție. 🙂
      Aș adăuga și că nu toți așteaptă cu înfrigurare să-l primească, lumii îi e frică să audă că e imperfectă.

      1. Cum sa progresam altfel, Misce, cum sa evoluam daca nu il acceptam? Si in cazul unui blog cred ca e necesar.
        By the way, iti ador noua tema, e atat de vesela si colorata, chiar e o placere sa intri aici. 🙂

  5. Ca sa iti raspund despre noul Harry Potter….. l-am vazut deja azi noapte, la cinema, in avanpremiera, dupa miezul noptii 😛 E genial! 😀

  6. Pentru persoanele care tind spre perfectiune sau, mai putin exagerat, care isi doresc mereu sa devina mai bune, feedback-ul e absolut necesar si (aproape) mereu binevenit.
    Personal, inca imi vine greu uneori sa dau un feedback… obiectiv, la rece. Mi-e teama sa nu ranesc oamenii, nu pentru ca as considera ca ce spun eu e nociv (asta cand vine vorba de a include si aspectele negative observate), ci deoarece, cel putin in societatea noastra, oamenii nu prea stiu sa diferentieze feedback-ul de critica negativa/lauda gratuita. Foarte multe persoane carora le dai un feedback sincer, argumentat, bine intentionat, cu scopul de a le ajuta, resping asta si trec in defensiva. E o frica nejustificata de critica, de a puncta (si) aspectele negative.

    La fel de adevarat este ca e foarte important CUM oferim un feedback. Aveam o profesoara in liceu foarte buna la asta. Dupa fiecare test, ne aducea lucrarile corectate si le impartea, oferind fiecaruia dintre noi 2-3 idei referitoare la ce am facut bine, ce am facut mai putin bine si unde am putea sa mai ,,lucram” pentru a ne imbunatati performantele. Ma crezi ca ne placea la nebunie asta? Pana si elevul cu nota 3 sau 4 primea explicatii, i se spunea ce a facut bine, ce nu si pe ce sa se axeze.

    Sper sa invat si eu sa ofer asa un feedback, in general, oamenilor… 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *